Distributör

Välkommen till NK2s specialsektion för våra värdefulla distributörspartners.

Vi har tagit ett strategiskt beslut att fokusera helt på att skapa produkter av högsta klass och att vässa logistikkedjan, medan vi anförtror våra skickliga distributionspartners med den viktiga uppgiften att föra NK2-produkterna till marknaden.

Genom att inte ha egna direktkunder garanterar vi en opartisk och fullständigt stödjande roll gentemot våra distributörer. NK2 ser varje distributör som en förlängning av varumärket och organisationen – därför har vi valt att fokusera främst på att utveckla våra distributörers verksamhet i stället för en egen säljkår.

NK2-DISTRIBUTÖR

Som officiell distributör till NK2 får man

NK2-Eget distributionsområde

Eget distributionsområde

Beroende på storlek och potential i verksamheten så får man ett eget geografiskt bearbetningsområde dit kunder hänvisas.

NK2-Utbildning

Utbildning

Vägledning genom interna kurser för att säkerställa att ni har den senaste kunskapen om våra produkter och branschens senaste krav.

NK2-Marknadsföring

Marknadsföring

Vi stödjer er marknadsföring av NK2 med hjälp av ett 50/50 program där vi effektivt hjälper er att nå ut till nya kunder.

NK2-Teknisk support

Teknisk support

Vi har en mycket stark teknisk support med välutbildad personal inom tribologi där ingen fråga är för svår.

NK2-Expresshantering

Expresshantering

Som distributör för NK2 har du tillgång till vårt effektiva logistiksystem med väldigt snabba leveranser över hela Norden.

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats.