Om NK2

Välkommen till NK2 – där expertis möter innovation.

NK2 är mer än ett namn på fat – Vi är historien om tre decenniers strävan efter perfektion på smörjmedelsmarknaden, om förståelse för vad riktig smörjning är och om ett team som är hängivet att leverera de bästa möjliga lösningarna för sina kunder.

Genom åren har vi sett teknik och trender förändras, vårt engagemang för innovation och kvalité har dock aldrig vacklat. Varje produkt som vi introducerar är resultatet av rigorösa OEM-tester, noggrann forskning och genuin passion.

NK2-Om-Oss
Produkter-NK2

NK2 är väldigt stolta över att vara ett varumärke som sätter kvalitet och hållbarhet först. Alla våra oljor tillverkas inom EU, vilket säkerställer att varje droppe uppfyller de stränga standarder och förordningar som EU sätter för produktkvalitet och miljöskydd.

NK2-products

Vår produktportfölj innehåller över 800 oljor och produktionsanläggningen har de absolut senaste OEM-godkännanden samt ackrediterade ISO kraven (ISO 9001-2015, ISO 14001-2015 och ISO 45001).

NK2-biologiskt

NK2 introducerar även en högutvecklad serie med biologiskt nedbrytbara smörjmedel som benämns ECOLINE.

NK2-biologisk nedbrytbarhet

ECOLINE riktar sig främst mot skogsindustrin – ECOLINE-oljorna är baserade på syntetiska estrar och som har en stark biologisk nedbrytbarhet på både hydraul- och sågkedjeoljor.

NK2-biologisk nedbrytbarhet

NK2 är även väldigt stolta över att avsätta minimum 10% av årsvinsten för välgörenhetsändamål.

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats.