Personbil

Din personbil är mer än bara ett transportmedel – den är en förlängning av din livsstil.

För att säkerställa dess prestanda, hållbarhet och komfort är det avgörande att ge det bästa möjliga underhållet – Här spelar rätt smörjmedel en central roll.

NK2s premiumsortiment för personbilar säkerställer att oavsett vilket varumärke som skall servas och vilka extrema förhållanden bilen utsätts för.

Vårt sortiment är indelat i olika produktlinjer där vi har skräddarsytt utbudet med viskositetsintervaller som sträcker sig från 0W16 till 20W50 för de modernaste bilarna likväl den äldre fordonsparken.

Personbil-NK2
NK2-V-Line

NK2 V LINE

V LINE – Inriktar sig främst mot Volvos personbilar med fokus på bränsleekonomi – ACEA A5/B5 och ACEA C5

NK2 LONGLIFE

LONGLIFE LINE – Framtagen för den tyska fordonsparken med längre bytesintervaller där ACEA C3 & ACEA C5 är kravställningen.

NK2-Long-life
NK2-R-Line

NK2 R LINE

R LINE – Rekommenderas till Renault som även kräver ACEA C4 dvs väldigt låga SAPS- värden för längre livslängd på motor och partikelfilter.

NK2 F LINE

F LINE – Speciellt framtagen för fords motorer där ACEA C2 krävs och för längre bytesintervaller

NK2-F-Line
NK2-Synthetic-line

NK2 SYNTHETIC

SYNTHETIC LINE – Riktar sig mot en bred fordonsgrupp för en rad olika tillverkare med syntetiska basoljor

NK2 CLASSIC

CLASSIC LINE – Här fokuseras uppbyggnaden av oljan på äldre fordonstyper med olika additivtillsatser där exempelvis ökad zinkhalt kan rekommenderas.

NK2-Classic
NK2-Racing

NK2 RACING

RACING LINE – För extremförhållanden och tävlande bilar rekommenderas denna serie

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats.