Välgörenhet

Vi investerar i en bättre framtid med effektiv altruism.

I takt med att världen står inför ständigt ökande utmaningar tror vi på NK2 att det inte räcker med att utveckla olika affärsområden. Vi anser att alla företag har en skyldighet att ge tillbaka, att agera ansvarsfullt och att spela en aktiv roll i att forma en hållbar och rättvis framtid.

Med detta som grund är vi stolta över att introducera vårt senaste initiativ: ett åtagande att donera minst 10% av vår årsvinst till välgörenhet, detta är dock ingen vanlig välgörenhetsinsats. Vi har valt att följa principerna för effektiv altruism, en rörelse som strävar efter att använda vetenskap och resonemang för att ta så effektiva och utvecklade välgörenhetsbeslut som möjligt.

NK2-välgörenhetearth
NK2-VÄLGÖRENHET

Effektiv altruism handlar inte bara om att ge, utan om att ge smart. Detta innebär att vi noggrant kommer att utvärdera och välja de välgörenhetsorganisationer och projekt som kan ha den största positiva påverkan för varje donerad krona.

Genom att fokusera på evidensbaserade interventioner och att ständigt utvärdera våra altruistiska insatser, strävar vi efter att säkerställa att vi bidrar till konkreta och meningsfulla förändringar.

För NK2 är detta bara början. Genom att investera en del av vår vinst i att göra världen bättre, vill vi givetvis inspirera andra företag att försöka gå rätt väg för att förbättra våra samhällen. Vi tror att genom gemensamt engagemang och ett ordentligt fokus på effektiv altruism kan vi företag verkligen göra skillnad.

NK2 är inte bara dedikerade till att leverera högkvalitativa smörjmedel – vi är också engagerade i att smörja hjulen för positiv global förändring. Genom att stödja oss, stödjer ni inte bara våra produkter utan också vår vision om en bättre, rättvisare och mer hållbar framtid för alla.

NK2-välgörenhetcurealz

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats.