Tung Trafik

Framtidens smörjmedel för den tunga trafiken.

Ett förstklassigt underhåll är otroligt viktigt för den tunga trafiken då bilarna ställs inför ständiga utmaningar i form av långa körsträckor, varierande klimat, tunga laster och frekvent start-stopp trafik.

Vi på NK2 introducerar vårt toppmoderna smörjmedel för lastbilssegmentet. Produkterna är utvecklade med den senaste tekniken för att erbjuda optimalt skydd, förlängd drifttid och minskade driftkostnader. Med NK2s smörjmedel blir varje mil på vägen en bekräftelse av ett smart val.

Vi har lanserat tre primära produktlinjer för den tunga fordonsparken – UNIFLEET, UNIGEAR och BLACK LINE.

Tung-trafik-NK2

NK2 BLACK LINE

BLACK LINE är vår absolut mest högpresterande produktlinje på den tunga sidan, under denna serie faller de absolut senaste OEM-kraven och är avsedd för tunga fordon med AdBlue och partikelfilter. Väldigt låga SAPS-värden med långa bytesintervaller.  

NK2 UNIGEAR

UNIGEAR är vår serie högteknologiska transmissions och axeloljor som klarar de absolut högsta kraven för heavy duty.

NK2 UNIFLEET

Med vår UNIFLEET linje säkerställer vi säker smörjning i världsklass för lastbilar utan avgasrening/DPF. Här produceras oljorna med fokus på motorns livslängd och bränsleeffektivitet.

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats.